Wifi kamera bo pazila vaše najdražje

nadzorna kamera wifi

Delovni čas se vedno bolj pomika proti popoldnevu in morda celo zgodnjemu večeru. Že leta so nekateri delovni časi dvo- ali troizmenski. Popoldansko delo pa je bila še nedolgo tega redkost. Danes vse več ljudi na delovnem mestu preživi osem ur od 9. ure do 17. ure. Tudi osemurni delovnik je skorajda že preteklost. Zaposleni ostajajo v službi tudi do 18.00 ali še dlje. Te delovne osebe pa imajo šoloobvezne otroke, ki se iz šole vračajo ob dveh ali treh. Vse dni so sami doma, saj ni nikogar, ki bi pazil nanje. Starši delajo, varuške ni, zato lahko to vlogo prevzame prav wifi kamera.

Wifi kamera pokaže sumljivo dogajanje

V službi se ne boste mogli zbrati, saj vas bo skrbelo, kaj počnejo in ali so v redu. Da preprečite celodnevno klicanje, je tu za vas wifi kamera. Namestite jo v svojem domovanju in imejte ves čas pregled nad dogajanjem. Med opravljanjem nalog se boste na aplikaciji na telefonu povezali z njo. Potem boste lahko kadar koli pogledali, kaj vam kaže wifi kamera. Videli boste odlično, saj 115 stopinj zajame dober kos prostora. Slika, ki jo kaže wifi kamera, je vrhunske kakovosti. Če zelo pogrešate svojega najdražjega, ga lahko tudi slišite. Vaša wifi kamera prenaša tudi zvok. Če se bo dogajalo kar koli sumljivega, boste to izvedeli nemudoma.

Wifi kamera omogoči duševni mir

Ker je wifi kamera priključena na elektriko, nikoli ne bo zatajila. Vse, kar potrebuje, je le vtičnico, elektriko in brezžični internet. To je nizka cena, da si zagotovite varnost in dušni mir. Na svojem mobitelu morate imeti Android ali iOS, zato jo lahko uporabljajo tudi ljubitelji slavnega iPhona. Ko prispete domov, bo wifi kamera nehala snemati, saj bo prepoznala vašo bližino. Zato boste v svojem zavetju uživali popolno zasebnost. Proizvajalec verjame v svoj izdelek, zato nudi dve leti garancije. Privoščite sebi in svoji družini pred nepridipravi varen dom.


© Optimizacija spletnih strani    O nas | Sodelovanje | Piškotki | Splošni pogoji