Izdelava prototipov omogoča skrajšan čas razvoja

Najverjetneje je že vsak med vami slišal za 3D tehnologijo ali pa 3D tiskanje oziroma 3D tisk. Ta omogoča tudi izdelavo prototipov. Morda v tem hipu ne veste, kaj je to prototip, zato vam bomo poskušali to razložiti na najpreprostejši način.

izdelava prototipov

Prototip je idealen funkcionalni in vizualni pripomoček. V procesu razvoja vam lahko močno skrajša čas razvoja, obenem tudi olajša sporazumevanje med zaposlenimi, naročniki in ne nazadnje med izvajalci. Izdelava prototipov vam prav tako izjemno zniža stroške ter pohitri izdelavo od razvoja do implementacije produkta na trg.

Najboljša tehnologija za izdelavo prototipov

Izdelava prototipov je odvisna predvsem od velikosti in tehničnih lastnosti, torej od materiala, površine, barve ter podobno. Prav tako je odvisna tudi od števila kosov. Pri izdelavi prototipov je treba nujno izhajati iz namena; kakšnemu namenu bo torej prototip služil. Na podlagi tega se nato določi najustreznejša tehnologija.deproma

Lahko torej zapišemo, da nobena od 3D tehnologij ni najboljša. Prav vse so dobre, vendar vsaka med njimi služi svojemu namenu.

Popolnoma funkcionalni prototipi

Pri nas je kar nekaj zelo uveljavljenih podjetij, ki vam ponujajo tudi storitev izdelava prototipov. Njihova storitev vam omogoča funkcionalne, zelo vzdržljive prototipe, na katerih boste lahko preverjali svoje zamisli, zasnove konstrukcije, prileganja z drugimi sklopi ter podobno.

Izdelava prototipov omogoča popolnoma funkcionalne prototipe z odličnimi mehanskimi lastnostmi. Tovrstni prototipi vam bodo omogočali opravljanje najrazličnejših testiraj, ne da bi se pri tem bali, ali se bodo deformirali oziroma zlomili. Na voljo so vam prototipi, ki jih boste lahko naknadno obdelovali, vijačili, barvali ter podobno.

UV stabilnost prototipov

Izdelava prototipov omogoča prototipe, ki so UV stabilni. Prav tako vam omogoča izdelke, na katerih lahko opravljate testiranja s tekočinami, ker so povsem vodoodporni ter prav tako odporni na večino baz, olj in kislin. Na voljo so prototipi in pripomočki za medicinske namene, saj je material biokompatibilen.


© Optimizacija spletnih strani    O nas | Sodelovanje | Piškotki | Splošni pogoji