Vrhunski pohodniški nahrbtniki in nahrbtniki za nošenje otrok

Veliko ljudi je po duši športnikov in pohodnikov. To so posamezniki, ki so vsak vikend v gorah. Tam se sprostijo in napolnijo z novo energijo. Slovenija ima ogromno zanimivih in razgibanih gorskih tur, ki jih vsako leto prehodi veliko slovenskih in tujih pohodnikov.

nahrbtnik

Da bomo v gorah dobro opremljeni poskrbi tudi blagovna znamka Osprey, ki nudi v svojem asortimentu ogromno športnih nahrbtnikov, ki so idealni za daljše in krajše pohodne v hribih in gorah. Za enodnevne izlete v hribe ne potrebujemo velikega nahrbtnika, za daljše večdnevne ture, pa bomo potrebovali tudi 60 litrski nahrbtnik, v katerega bomo lahko pospravili vse, od oblek, hrane pa do pripomočkov za prvo pomoč v primeru nesreče.

Idealni materiali nahrbtnikov Osprey

Gorski ali pohodniški nahrbtnik mora biti izdelan iz vrhunskih materialov, ki nam bodo omogočali udobno in brezskrbno hojo. Pomembno je, da je material iz katerega je izdelan naš nahrbtnik Osprey lahek. Drugo pomembno vodilo je, da mora biti nahrbtnik Osprey izdelan iz materiala, ki je odporen na vodo in vlago. Le tako bomo z njim brezskrbno hodili tudi po dežju.

V gorah nas lahko hitro preseneti dež. Ravno zato je bistvenega pomena, da so napi čevlji ter tudi naš nahrbtnik nepremočljivi. Tako se boo po prihodu v Kočo lahko preoblekli v suha oblačila.

Osprey izdeluje tudi nahrbtnike za nošenje otrok

nahrbtnik za nošenje otrok

Blagovna znamka Osprey je ponaša tudi po odličnih nahrbtnikih, ki jih uporabljamo za nošenje otroka. Ko so naši otroci še premajhni za samostojno hojo po gorskem terenu, jih lahko nosimo v takem Osprey  nahrbtniku.

Med uporabniki je izjemno priljubljen, saj ima vse potrebne certifikate in zagotovila o varnosti. Oblikovano ima idealno sedišče, na kateremu bo otrok brez težav več ur sedel. Dodane so mu tudi stopalke za noge ter naramnice. Pri sprehajanju lahko na otroški nahrbtnik Osprey dodamo tudi senčnik, ki še dodatno ščiti otroka pred soncem.


© Optimizacija spletnih strani    O nas | Sodelovanje | Piškotki | Splošni pogoji