Raje si kupi unikatne zapestnice

Original Pura Vida zapestnice

Si želiš, da bi končno imel oz. imela zapestnice, ki niso takšne, ki jih ima še veliko drugih ljudi, temveč si želiš biti nekaj posebnega imeti zapestnice, ki jih nima nihče drug?

Če si želiš unikatne zapestnice, imaš srečo, saj takšne danes tudi obstajajo, pri tem pa ni treba tebi nič delati, ni treba plesti zapestnic, temveč kupiš takšne, ki so že spletene, ampak seveda ročno, pri čemer tisti, ki jih je pletel, ni imel nikakršnih navodil, kakšne niti mora uporabiti, temveč je uporabil zgolj svojo lastno domišljijo in trenutni navdih. Če si omislite unikatne zapestnice Pura Vida, potem set hkrati tudi dobrodelni, saj gre 1 % od vsake zapestnice za dobrodelne organizacije po svetu, hkrati pa pomagaš ohranjati tudi delovna mesta na Kostariki, kjer te zapestnice delajo.

Torej ne samo da boš imel edinstvene zapestnice, hkrati boš tudi dobrodelen. Kljub temu, da je vsaka zapestnica drugačna, pa je seveda lepa, ima nek pomen in nekaj predstavlja, poleg vsega tega pa so tudi nastavljive, zato se ti ni treba bati ali ti bodo prav ali ne, saj se lahko skrajšajo do take dolžine, kot je tebi najbolj primerna. Na voljo so takšne, ki so narejene samo iz blaga in pa tudi takšne, ki imajo dodane kakšne biserčke, peresa, sidra, puščice ali pa druge dodatke. Prav tako so tudi takšne zapestnice, ki so samostojne in pa tudi takšne, pri katerih se jih več drži skupaj v eno celoto, po drugi strani pa zgleda, kot da imate več zapestnic na roki eno za drugo.


© Optimizacija spletnih strani    O nas | Sodelovanje | Piškotki | Splošni pogoji