Odkup zlata, denar takoj

Zlati kovanci

Zaradi porasti vrednosti zlata se je že v preteklosti razcvetel pravi »posel«, saj se je s prekupčevanjem in nadaljnjo prodajo dalo zaslužiti prave denarce. Zlato se danes skriva prav povsod in prav vseh oblikah. Sprva se je uporabljal samo za nakit in okraševanje ter poudarjanje bogastva. Z napredovanjem tehnologije so spoznali tudi druge uporabne lastnosti zlata. Uporabljati so jih začeli za elektronska vezja, saj ima odlično prevodnost. Zlato se uporablja celo kot barvilo, za izdelavo cranberry stekla, najdemo ga na zgoščenkah, v avtomobilski industriji in za vesoljske zadeve. Cenjeno je tudi v medicini skozi zgodovino. V srednjem veku so verjeli v čistost kovine , v 19 st. so verjeli da  zdravi epilepsijo in depresijo. Danes se uporablja v različnih spojinah ali strojih za medicinske namene. Poleg uporabne vrednosti v različnih strokah se uporablja kot investicijska kovina in odkupna.

Odkup zlata se danes meri v količini, obliki in čistini

Za čistost zlata se uporabljajo karati in z njimi lahko določimo vrednost zlata. Večja je čistost zlata, višja je njegova vrednost na trgu. Poznamo več vrst zlata po karatni lestvici.

8 karatno  zlato ima čistost 333/1000 in njegova vrednost se giblje na trgu okoli 10,50 evra na gram.

14 karatno ima čistost 585/1000, ter ima vrednost na trgu 18,50 evra.

18 karatno ima čistost 750/1000 in njegova vrednost znaša 23,70 evra.

21 karatno ima čistost 900/1000, ima vrednost na trgu kar 28,50 evra.

24 karatno ima čistost kar 999/1000 in ima največjo vrednost na trgu s 36,73 evra na gram.

Prodaja in odkup zlata pa obsega vse oblike in vse čistine za svojo ceno. V različnih poslovalnicah sprejemajo različne predmete od različnih zobov, poškodovanega zlata (nakit itd.), odkupujejo tudi vaše investicije (zlate ploščice),nakita, majhnih kepic in tudi sponke ali broške. Kaj več o zlatu pa tukaj http://www.edisongold.com/sl/, kjer lahko opravite tako nakup, kot zlato tudi prodate.


© Optimizacija spletnih strani    O nas | Sodelovanje | Piškotki | Splošni pogoji