Zima je čas za smučanje

smučanje

Izkoristite zimo za smučanje. Vsaj kakšen konec tedna preživite na smučarskih strminah ali pa se odločite za daljše počitnice na smučišču. Ali pa se večkrat v sezoni odpravite na enodnevno smučanje. Ponudba smučarskih doživetij je zelo velika. Zagotovo boste lahko hitro našli smučišče, na katerem bi želeli smučati, in se odločili za nastanitev v primernem hotelu, apartmaju, gorski koči … Mogoče ob smučanju želite tudi fitnes, savnanje, wellness storitve in podobno. Želite večdnevni smučarski paket po ugodni ceni? Iščete smučarsko vozovnico za smučanje na izbranem smučišču, ki je v akciji? Na spletnem portalu 1nadan je na voljo pestra ponudba smučarskih paketov, pa tudi smučarskih vozovnic po ugodni ceni. Preglejte ponudbo za smučanje 2019 in si izberite paket za smučanje ali smučarsko vozovnico, ki vam najbolj ustreza.

Smučanje 2019 v Sloveniji in tujini

Slovenska smučarska središča so tudi za letošnjo sezono pripravila mnogo različnih priložnosti za ljubitelje smučanja. Smučajte na Kopah, Mariborskem Pohorju, Rogli, Krvavcu, Veliki planini … Ali pa se odpravite smučat v tujino, tudi smučišča v sosednjih državah, na primer v Italiji in Avstriji, vas pričakujejo. Smučišča so uredila smučarske proge za obiskovalce z različnimi smučarskimi sposobnostmi, zato boste zagotovo lahko našli progo zase oziroma tudi za otroke, če se boste na smučanje odpravili z družino. Bele strmine vas pričakujejo, zato izkoristite zimo 2018/2019 za nepozabne smučarske užitke.

Darilna kartica za smučanje

Želite svojega prijatelja, sorodnika ali znanca, ki je velik ljubitelj smučanja, razveseliti z enodnevnim smučanjem na poljubnem slovenskem smučišču? Podarite mu darilno kartico 1nadan, ki jo lahko unovči za kateri koli kupon, ki je na voljo na omenjenem spletnem portalu. Ob tem mu povejte, da mu s kartico poklanjate enodnevno smučanje na katerem koli smučišču. Prejemnik darilne kartice si bo lahko sam izbral kateri koli kupon za smučanje in preživel čudovit dan na enem izmed slovenskih smučišč.


© Optimizacija spletnih strani    O nas | Sodelovanje | Piškotki | Splošni pogoji