Spodnje perilo

Začetki spodnjega perila Zimmerli segajo v leto 1871. Od tedaj Zimmerli proizvaja svetovno znano spodnje perilo, ki izpolnjuje najvišja pričakovanja. Najbolj fine tkanine, najudobnejši kroji in nadzor nad vsakim korakom v proizvodnji. Ekskluzivno spodnje perilo za stranke, ki zahtevajo in cenijo vrhunsko kvaliteto. Zimmerlija pri poslovanju ne vodi cena, pač pa zahteve strank po luksuzu in ugodju. Pridobili so si sloves »world’s finest underwear«. So edino tekstilno podjetje, ki spodnje perilo še vedno izdeluje na domačih tleh v Švici.

S čim Zimmerli ohranja neprekosljivi sloves najbolj finega spodnjega perila na svetu? Začne se že pri izbiri surovin in pri njihovi predelavi. Surovine so najboljše, kar jih je mogoče kupiti na trgu. Predelujejo jih le švicarski partnerji, s čimer Zimmerli zagotavlja izpolnjevanje najvišjih zahtev glede materiala.
Prileganje telesu odločujoče vpliva na udobje, zato je vsak kos spodnjega perila sešit iz veliko manjših delov, da se kar najbolj prilega anatomiji človekovega telesa. 50 visoko kvalificiranih zaposlenih po številnih natančno določenih korakih izdeluje spodnje perilo, ki še vedno ohranja neprekosljivi sloves najbolj finega na svetu.


© Optimizacija spletnih strani    O nas | Sodelovanje | Piškotki | Splošni pogoji