Soda bikarbona je univerzalen gospodinjski pripomoček

soda bikarbona

Vsaka dobra gospodinja pozna t. i. sodo bikarbono.
Kaj je soda bikarbona?
Soda bikarbona je ime za natrijev hidrogenkarbonat. Zaradi svoje univerzalne uporabe je nepogrešljiva prav v vsakem gospodinjstvu. Soda bikarbona se uporablja za zdravljenje, čiščenje izdelkov, umivanje, za peko …
Soda bikarbona je bel prah, ki se v vodi raztopi v bazično raztopino in je v svetu poznana že zelo dolgo. Uporabljali so jo že stari Egipčani, in sicer za čiščenje in umivanje ter za postopek pri mumificiranju.
In spet se vprašamo, kaj je soda bikarbona …
Soda bikarbona je torej zanimiv bel prah, njegov učinek so odkrili tudi farmakologi in ostali raziskovalci. Ugotovili so, da ima soda bikarbona izreden močan čistilni učinek.
Soda bikarbona je snov, ki se dodaja tudi v prehrano oziroma v krmo za živali.
Uporabnost sode bikarbone torej res nima meja. Lahko jo torej uporabljamo kot napitek, lahko je uporabljamo kot domači pecilni prašek, pri pranju sadja in zelenjave, če želimo absorbirati vonjave, za pranje, čiščenje izdelkov, za poliranje srebrnine, čiščenje odtokov, čiščenje zob …
Izdelek se najde že na vsaki prodajni polici. Znana spletna trgovina Malinca.si sodo bikarbono prodaja po zelo ugodni ceni.
Na spletni strani podjetja Malinca.si boste našli še več podatkov o sodi bikarboni. Lahko si boste torej prebrali, zakaj vse je še koristna soda bikarbona in kako jo uporabljati. Na spletni strani je podana tudi cena za sodo bikarbono, ki se v tem podjetju prodaja v zavoju po 100 g.


© Optimizacija spletnih strani    O nas | Sodelovanje | Piškotki | Splošni pogoji