Refurbished prenosni in namizni računalniki

Če potrebujete zmogljiv prenosnik ali namizni računalnik, ki je izdelan iz kakovostnih materialov, nudi dolgo življenjsko dobo in ima vgrajene nadgrajene sestavne komponente, tedaj je refurbished računalniška oprema dobra naložba. Priznane blagovne znamke namreč izdelujejo prenosnike in računalnike v poslovni liniji, ki se v številnih značilnostih razlikuje od opreme iz široke potrošnje.

RecosiV slovenski spletni trgovini Recosi lahko najdete obnovljene oziroma refurbished namizne računalnike, prenosnike, računalniške komplete skupaj s tipkovnico, miško in monitorjem, ter zmogljive delovne postaje in monitorje. Na nakup nudijo eno letno garancijo, ki jo lahko podaljšate na 24 mesecev.

 

Refurbished računalniška oprema je strokovno obnovljena

Prenosniki in namizni računalniki iz poslovne linije so posebej izdelani za trdo vsakodnevno uporabo v poslovnem okolju, zato jih kupujejo večja podjetja, ki na vsakih nekaj let posodabljajo opremo. Nato rabljeno računalniško opremo odkupijo specializirana podjetja in jo ustrezno obnovijo po strogih standardih kakovosti, pri čemer refurbished opremo razvrstijo v različne razrede.

refurbishedObičajno gre za računalnike v kakovostnem razredu A, kar pomeni, da so ohišja in zasloni brez sledov uporabe in brez prask. To so obnovljeni in odlično ohranjeni refurbished prenosniki in namizni računalniki, ki imajo spihano in očiščeno strojno opremo, počiščene diske, tehniki pa po potrebi zamenjajo določeno komponento.

 

Refurbished prenosniki nudijo izdatne prihranke

Nova računalniška oprema poslovne linije je zelo draga in kot taka skorajda nedostopna končnim kupcem, ki zato prenosnike in namizne računalnike večinoma kupujejo v maloprodajnih trgovinah, kjer je na voljo le oprema, ki je izdelana za široko potrošnjo. Nakup refurbished računalniške opreme pa nudi veliko prihranke, pri čemer je prednost v tem, da boste za izjemno kakovost plačali mnogo manj.

prenosnikV spletni trgovini Recosi boste z nakupom refurbished računalniške opreme prihranili skorajda do 70 odstotkov, če primerjamo povsem nove prenosnike in namizne računalnike iz poslovne linije z obnovljeno poslovno opremo. Poleg tega je na voljo tudi renew oprema, ki je popolnoma nerabljena in je v večini primerov še tovarniško zapakirana, vendar je na voljo po nižjih cenah.


© Optimizacija spletnih strani    O nas | Sodelovanje | Piškotki | Splošni pogoji