Kratke pravljice za vse generacije

Se še spominjate, kako lepo je bilo zaspati ob nežnem glasu vaše mame, očeta, ali le kasetofona, ki vam je pripovedoval kratke pravljice? Enako čaroben občutek lahko sedaj pričarate tudi svojim otrokom, tudi takrat, ko nimate časa za branje. Poglejte si stran https://www.lahkonocnice.si/ in zagotovo ne boste ostali ravnodušni. lahkonočniceMehki in prijazni glasovi pripovedovalcev vas bodo ponesli v svet domišljije in vaše otroke bodo kratke pravljice zazibale v prijeten in lahek spanec. Izbirate lahko med veliko povestmi z različnimi temami, med njimi pa so tudi logopedske pravljice, ki otrokom pomagajo pri usvajanju glasov, pripovedke, ki govorijo o odnosih in čustvih, ki jih otroci šele spoznavajo. Nekatere kratke pravljice so zelo zabavne, vse pa so take, da se otroci iz njih lahko nekaj naučijo.

Kdo piše in kdo pripoveduje kratke pravljice?

lahkonočnice

Kratke pravljice, ki jih ponuja spletna stran, so nastale pod peresi znanih slovenskih pravljičarjev, nekatere med njimi so prav zabavne tudi za starejše. Pripovedujejo pa jih topli objemajoči glasovi ‘naših’ babic in dedkov, oziroma znani obrazi v zrelih letih in stanovalci domov starejših občanov. Vsi so ob nastajanju zelo uživali in se lepo imeli, kar dokazujejo tudi čustva in srčnost, ki jo čutimo v glasu vsakega posamičnega pripovedovalca.

Kratke pravljice, v katerih uživajo prav vsi

lahkonočniceKratke pravljice so dostopne vsem in so popolnoma brezplačne. Tako lahko v njih uživamo prav vsi. Skozi te pravljice lahko čutimo ljubezen do otrok in do ustvarjanja in pripovedovanja, saj se skozi njih širi umetnost in toplina sodobne pripovedi, ki združuje generacije. Kratke pravljice, skupaj z večerno rutino, lahko vsak otroški večer naredijo čaroben. Pustimo otrokom sanjarjenje in otroštvo. Pustimo jim, da se izgubijo v svoji domišljiji in tako razvijajo svoje možgančke. Še prekmalu bodo morali odrasti in začeti razmišljati znotraj okvirov. Do takrat pa se skupaj z njimi potopite v neskončnost domišljije, ki jo pomagajo prebuditi kratke pravljice.


© Optimizacija spletnih strani    O nas | Sodelovanje | Piškotki | Splošni pogoji