Kompakten nosilec za TV v različnih izvedbah

Tako ploske kot LCD, LED in plazma televizorje lahko drži kompakten nosilec za TV, ki je na voljo v različnih izvedbah, saj ga lahko namestite na steno, strop ali pa se odločite za samostoječo izvedbo na koleščkih. V vsakem primeru je dobro pogledati, kolikšna je nosilnost, nagibi, odmik od zida, dolžina vodil in dimenzija zaslonov.

nosilec za tvV specializirani spletni trgovini TechTrade lahko najdete visokokakovostni in vzdržljiv stenski, samostoječi in stropni nosilec za TV, pri tem pa lahko izbirate tudi med različnimi modeli, materiali, specifikacijami in dodatki, kot je na primer možnost snemljive plošče, kotna postavitev, barva in drugo.

Stenski nosilec za TV z nastavljivimi nakloni

stenski nosilec za tvČe boste opremo za televizijo namestili na zid, tedaj je dobro vedeti, kakšne nastavljive naklone in kote nudi stenski nosilec za TV, saj je pomembno, da napravo nagnete za toliko stopinj, da boste od mesta gledanja imeli najboljši vidni kot. Nekatera držala nudijo tudi nastavljiv horizontalni kot, pri čemer imajo tudi različen odmik od zida, zato da naklon lahko ustrezno nastavite v želeno smer.

Stropni nosilec za TV z nastavljivimi vodili

Čeprav ima oprema, ki jo boste namestili na strop, tudi možnost nastavitev naklona, je pri izbiri pomembna tudi nastavljivost vodil po širini in tudi dolžini, zato da lahko prilagodite višino televizorja, da ne boste v zaslon gledali prenizko ali previsoko. Stropni nosilec za TV ima tudi različno optimalno obremenitev teže, hkrati pa je potrebno pogledati tudi specifikacijo o dimenzijah zaslona.

Samostoječi nosilec za TV s kovinsko polico za AV opremo

nosilec za tv

Samostoječe stojalo je večinoma primerno za vse tipe televizorjev, kot so plazme, LED, LCD in ploski televizorji. Hkrati imajo visoko nosilnost in nastavljiv naklon ter višino stojala. V spletni trgovini TechTrade je na voljo tudi samostoječi nosilec za TV s kovinsko polico za AV komponente, štirimi koleščki ter z manjšo poličko na vrhu stojala. Stojala pa so na voljo v različnih modelih.


© Optimizacija spletnih strani    O nas | Sodelovanje | Piškotki | Splošni pogoji