Ključavnice na prstni vtis postajajo vse bolj priljubljene

Opremljanje doma ali katerega koli drugega objekta zagotovo ni mačji kašelj. Zadeve se je treba lotiti zelo preudarno, natančno, najbolje pa je, da nam pri tem v večji meri pomagajo kar izkušeni strokovnjaki, na primer arhitekti ali pa notranji oblikovalci. Še toliko težje pa nam je, ker je trg nasičen s številnimi novostmi. V zadnjem času se vse pogosteje omenja tudi pametni dom. To je dom, kjer kraljujejo številne pametne naprave, ki večino dela lahko učinkovito opravijo kar namesto vas.

Vse bolj je priljubljeno tudi odpiranje vrat s ključavnico, ki so del vhodnih vrat. Takšne ključavnice oziroma vhodna vrata na prstni vtis pa uporabnikom lahko prinesejo izjemne prednosti.

Ključne prednosti ključavnice na prstni vtis

Če ste že kje kdaj imeli priliko uporabiti ključavnico oziroma vhodna vrata na prstni vtis, se vam je vse skupaj zdelo sila zanimivo pa tudi praktično. Ob tem ste se najverjetneje zamislili, da bi takšna vrata odlično lahko služila tudi vam.

vrata na prstni odtis Pri uporabi kljuke na prsti odtis ne boste potrebovali klasičnega ključa, ki ga ponavadi kje izgubite ali pozabite, kar pa se vam pri uporabi najmoderneje zasnovane kljuke nikakor ne more pripetiti. S takšnim sistemom se boste zagotovo rešili vseh tipičnih težav, ki so povezane z odklepanjem in zaklepanjem vrat.

S sistemom kljuke na prstni vtis lahko shranite tudi do 99 vtisov prst

vrata na prstni odtis

Ste vedeli, da lahko s sistemom vhodnih vrat na prstni odtis shranite tudi do 99 različnih prstnih vtisov. Na takšen način torej lahko opremljamo stanovanja, hiše, bloke, trezorje, sefe, ne nazadnje tudi omare z orožjem.

Kljuke na prstni vtis pa so že toliko priljubljene, ker so zelo preproste za uporabo. Na čitalec enostavno položite prst in vrata so že odprta. Najsodobneje zasnovana vhodna vrata vam lahko v primerjavi s klasičnimi ponudijo tudi veliko večjo varnost ter zaščito pred nepridipravi.

Več o elektronskih pametnih ključavnicah si lahko preberete na www.inotherm.si/inosmart/


© Optimizacija spletnih strani    O nas | Sodelovanje | Piškotki | Splošni pogoji