Kje si ugodno urediti gel nohte v Ljubljani?

jessica-geleration

Glede na to, da je kozmetičnih salonov v Ljubljani kar veliko, hkrati pa ponudbo izjemno povečujejo še vsi tisti, ki kozmetične storitve opravljajo na črno doma, se je izjemno težko odločiti za tistega primernega in najboljšega ponudnika. Če menite, da je permanentno lakiranje nohtov najbolje narejeno tam, kjer je najdražje, se motite, saj najvišja cena med ponudbo praviloma ni razlog za boljšo kakovost. Načeloma je res, da veliko odkriva, vendar pa, zakaj bi za permanentno lakiranje nohtov odšteli na primer 60 €, če so zelo kvalitetno urejeni in narejeni gel nohti lahko le 35 €, kolikor visoka je cena pri podjetju Rehamed.

Še posebej imajo lahko gel nohti v Ljubljani zelo visoko ceno, saj vemo, da so storitve kot po pravilu v našem glavnem mestu višje kot drugje. Drugje lahko zelo, zelo kvalitetno permanentno lakiranje nohtov stane kje v Žužemberku le okoli 20 €, pa to še vedno ne pomeni, da bo kvaliteta zelo nizka, to je pač odziv na manjšo ponudbo oz. konkurenco.

Vsekakor pa velja dodati še to. Permanentno lakiranje nohtov mora biti kvalitetno urejeno, sicer je bolje, da si takega načina lakiranja niti ne omislite, saj so lahko poškodbe nohtov velike, česar pa si nikakor raje ne želite. Nihče si namreč ne želi, da bi imeli na primer nohte povsem lepo urejeno 3-4 tedne, nato pa so nohti po odstranitvi laka povsem poškodovani. Dogaja se, da so povsem brez sijaja, da imajo kar luknjice, da so povsem tenki in podobno. Edino zdravilo je, da počakate, da nohti ponovno zrastejo.


© Optimizacija spletnih strani    O nas | Sodelovanje | Piškotki | Splošni pogoji