Kam na tečaj varstva pri delu?

vpd

Ste odprli svoje podjetje in zavedate se, da slovenska zakonodaja ob tej priložnosti od vas zahteva marsikaj, med vsem ostalim tudi tečaj varstva pri delu, pa ne veste, kje to opraviti? Podjetje Projekt Varnost omogoča tečaj varstva pri delu na najvišjem možnem nivoju. Res je, da je morda nekoliko dražji, ampak v kolikor se bo v vašem podjetju dejansko tudi karkoli zgodilo, boste na podlagi tega tečaja znali odreagirati in bodo zato posledice bistveno manjše in tudi veliko cenejše.

Varstvo pri delu je področje, ki ga enostavno mora poznati vsak zaposleni in še toliko bolj vsak lastnik podjetja. V nasprotnem primeru lahko pride do neljubih situacij, ki na koncu stanejo veliko denarja. Torej, ali boste za varstvo pri delu raje odšteli nekaj več evrov, ali pa boste nato za posledice neizkušenosti oz. neznanja odšteli nekaj tisoč evrov? Kaj vam je ljubše?

Odločitev je absolutno in popolnoma vaša, ali boste najeli podjetje, ki varstvo pri delu za vas opravi zelo poceni ali podjetje pri katerem boste plačali nekoliko več in zaradi tega posledic praktično ne bo? Varstvo pri delu že pri srednje velikih podjetjih potrebuje dodatno pozornost, da sploh ne govorimo o velikih podjetjih. Za srednje veliko podjetje se šteje že podjetje, ki ima več kot 3 zaposlene. Zato dobro razmislite, kaj boste storili na tem področju. Je že res, da v večini primerov varstvo pri delu sploh ne pride nikomur prav, ampak kaj, če boste ravno vi oz. vaše podjetje v tistem majhnem procentu, ki boste to znanje še kako rabili?


© Optimizacija spletnih strani    O nas | Sodelovanje | Piškotki | Splošni pogoji