Kako izbrati prave poročne čevlje?

Dražba za čevlje

Vsekakor spadajo pod kategorijo najpomembnejših modnih dodatkov, in čeprav je poročna obleka na prvem mestu, bodo čevlji postavili piko na i. Se pa tukaj seveda postavijo tudi mnoga vprašanja, kot so denimo o barvni izbiri, višini pete in celo obliki in odprtih ali zaprtih čevljih. Veliko se vas morda tudi sprašuje, če je pametneje prej kupiti čevlje ali obleko? Seveda je to odvisno od tega, kaj od tega vam je pomembnejše, a je v osnovi bolje najprej vedeti, kakšna bo vaša obleka, sploh zaradi njene dolžine in oblike, da se lahko potem z čevlji lažje prilagodite le –tej.

Potem pa je tukaj še zloglasna višina pete – mnoge neveste tukaj morda precenijo svoje ‘zmožnosti’ in obujejo najvišjo peto, ker je to ne glede na vse njihov dan in ker drugače petk niti ne obujejo – razen za posebne priložnosti. No, tukaj lahko naredite veliko napako, saj če niste vajeni visokih pet, morda ne boste zdržali niti čez celoten obred, ali pa se boste spotikali in boste najlepši dan spremenile v katastrofo. Zato obujte čevlje, in peto, ki jo nosite običajno in s katero se zavedate, da boste preživele celoten dan in hojo po najrazličnejših površinah. Dobro je razmisliti tudi o višini vašega bodočega moža, in pa o predhodni pripravi na hojo v vaših čevljih – vsekakor ne obujte čevljev prvič na vašo poroko, saj boste tako klicali žulje in boleča stopala.

Mnogo poročnih oblek in pa tudi dizajnerskih čevljev pa se je že znašlo v prodaji na bolj nenavadnih mestih, kjer je to sicer manj pogosta tematika prodaje, kot so dražbe. Dražbe so sicer bolj značilne po prodajah nepremičnin in premičnin, zato so takšne vrste prodaj le izjemoma, če gre za denimo resnično vredne kose oblačil ali čevljev, ki so jih morda celo nosili slavni.


© Optimizacija spletnih strani    O nas | Sodelovanje | Piškotki | Splošni pogoji