Bet at home ima tudi livescore

bet-at-home logo

Večina ljudi, ki se ukvarjajo s stavami, pozna povsem navadne stave, to so stave na zmago ene ali druge ekipe ali posameznika ali pa na neodločen izid, če je za to tudi možnost. Gre nekako za najbolj enostavne stave, ki so zaradi tega tudi najbolj poznane, vendar pa velikokrat niso najbolj vznemirljive in predvsem kvote niso med tistimi najbolj zanimivimi.

Če si želite vse to, potem so stave v živo najboljše, pri čemer ima Bet at home livescore tudi v ponudbi. Načeloma velja, da ima to možnost vsaka stavnica, vendar pa ni nujno, da za vsak šport. Vsekakor lahko z gotovostjo trdimo, da ima Bet at home livescore res zelo dobro razvitega v ponudbi, prav tako pa Bet at home nudi takšne stave tako za stavo na enega zmagovalca kot tudi na neodločen rezultat, potem tudi na število končnih točk, handicap, potem je tu tudi opcija na to, ali bosta zadeli obe ekip npr. gol, če je govora o nogometu, stave na točen izid, za skupni seštevek, koliko točk bo imela na koncu domača ekipa in koliko gostujoča in še mnogo drugih opcij je možnih.

Pri vsem pa je tudi res, da Bet at home  spremlja veliko dogodkov, tako da je skoraj da mali čudež, kako lahko tak sistem stav sploh deluje. Seveda za takšne vrste stav ne gre pričakovati nič drugega kot to, da se mora Bet at home praktično ves čas osveževati, saj se tekme jasno odvijajo in z vsako sekundo je lahko vse skupaj tudi drugače navedeno.


© Optimizacija spletnih strani    O nas | Sodelovanje | Piškotki | Splošni pogoji