Baterijski vrtalnik ne stane več toliko, kot je včasih

baterijski vrtalnik vijačnik

Kot za vsako stvar, ko se prvič pojavi na trgu, tudi za baterijski vrtalnik velja, da je bila njegova cena na samem začetku tako visoka, da je bil skoraj nedostopen in da so si ga lahko večinoma privoščila le večja podjetja, ki so v njem prepoznala ogromno prednosti za svoje poslovanje in so strošek nakupa lahko vkalkulirala v prodajno ceno. Vendar pa tako kot večina stvari na samem začetku, je imel baterijski vrtalnik kar precej slabosti.

Sčasoma je cena na srečo padala, kakovost pa se je zviševala, kar je sicer na prvi pogled kar malo skregano z logiko, vendar pa tako tehnološki razvoj vedno poteka. Danes je tako za baterijski vrtalnik cena popolnoma sprejemljiva in si lahko baterijski vrtalnik kupi skoraj da vsak in to ne tako slabega, kot je bil na samem začetku, temveč že zelo dobrega. Obstaja sicer za baterijski vrtalnik cena tudi takšna, da si ga lahko kupi res praktično vsak, vendar nikakor ne morete pričakovati od takšnega orodja, da bo tudi izredno dober.

Predvsem je vprašljiva v takem primeru baterija, kako vzdržljiva je. Če pa pogledamo malo boljši razred baterijskih vrtalnikov, ki jih prodajajo v podjetju Metal Mikulič, kjer nizkocenovne ponudbe nimajo, saj so v njihovi ponudbi le najboljše znamke, potem so cene postavljene nekje na raven od 90 pa do slabih petsto evrov, pri čemer pa jasno ni treba kupovati dodatno še baterije, razen če si želite imeti baterijo nahrbtnik, ki vam omogoča delo res preko celega dneva in to pod največjo možno obremenitvijo v najtežjih pogojih.


© Optimizacija spletnih strani    O nas | Sodelovanje | Piškotki | Splošni pogoji