Kje se dobijo otroški trampolini?

Trampolin je ljudski oz. splošen izraz za elastično – prožno ponjavo, ki lahko služi v profesionalne športno tekmovalne namene ali pa kot naprava za igro otrok. Trampolini se delijo v različne skupine, in sicer kot gimnastična – športna oprema, trampolini za šport, ogrevanje in rehabilitacijo, trampolini za javno uporabo in trampolini za domačo rabo, med katere sodijo tudi otroški trampolini.

Otroški trampolini morajo še posebej ustrezati vsem predpisom in normativom. Takšni trampolini, s katerimi ne boste imeli nobenih težav in ki ustrezajo vsem zakonskim predpisom in normativom, se dobijo v trgovini FitnesShop v Hali A v BTC-ju v Ljubljani, kjer lahko vsak izdelek pred nakupom tudi preizkusite, tako da se boste na lastne oči prepričali, da kupujete prvovrstno opremo ter da je takšna kot mora biti in kot si jo vi želite. V kolikor pa bi se kasneje pokazala kakršnakoli okvara, vam servis uredijo profesionalno in to najkasneje v roku 5 dni.

Če so trampolini vaša strast že dlje časa in imate doma starega, vam kakšni prodajalci le – tega ob nakupu novega brezplačno odpeljejo, novega pa vam na vašo željo, četudi nimate starega, dostavijo in tudi sestavijo. Med trampolini imajo boljši prodajalci v ponudbi tudi takšne za otroke oz. za osebe do 35 kg telesne teže, takšen sicer stane okoli 110,00 EUR, če seveda govorimo o najbolj kakovostnih izvedbah. Takšni za domačo uporabo imajo tudi zaščitno mrežo, tako da uporabnik ne more pasti z naprave, sicer pa je varnost v prvi vrsti odvisna od tega, kje in na kakšen način se naprava uporablja.


O nas | Sodelujemo | Spletni piškotki | Splošni pogoji
Optimizacija spletnih strani. Vse pravice pridržane.