Nega obnohtne kožice je enako pomembna, kot nega nohtov samih

Lepi nohti

Ko je v vprašanju nega nohtov, ni pomembna zgolj le – ta sama, ampak je ključnega pomena tudi nega celotnih rok, saj bodo le tako lepo negovani nohti prišli do pravega izraza. Zato je enako pomembna nega nohtov in obnohtne kožice, saj lepo negovano eno in drugo šele prinaša prave rezultate.

Si predstavljate, da se ne bi istočasno izvajala nega nohtov in obnohtne kožice, ampak da bi si npr. zgolj polakirale nohte in da bi vam obnohtna kožica še vedno prekrivala del nohta?

To bi bilo grdo, skorajda še grše, kot če z rokami ne bi naredile ničesar. Zato, drage moje dame, v kolikor se odločite, da se na vaših rokah izvede nega nohtov, se odločite, da si istočasno uredite tudi kožico okoli njih, saj boste le tako dosegle tisti želeni učinek, ki jo nega nohtov lahko prinese. Ne varčujte tukaj z denarjem, saj se sama nega nohtov le malenkost podraži, v kolikor se vam istočasno ureja tudi kožica ob nohtih, ampak rezultat pa prinaša veliko več samozavesti in samozadovoljstva, kot če bi si urejale samo nohte.

Bodite pametne in to naredite takoj, saj boste nad učinkom lepih rok, ki so vaše ogledalo v svet, zagotovo več kot zadovoljne. Prijateljice vam bodo zavidale, v službi boste bolj samozavestne, partner vas bo imel še raje, nasploh svet se vam bo obrnil na bolje, zgolj v pol ure in to za zelo malo denarja. Prepričajte se same in poslušajte strokovnjake na tem področju.


© Optimizacija spletnih strani    O nas | Sodelovanje | Piškotki | Splošni pogoji