Spustite se skupaj s svojo drago v zip line tandemu

zip-line-v-tandemu

Ne veste, kako bi popestrili vaš in od vaše drage naslednji vikend? Nič lažjega, odločite se za zip line v tandemu. Prejšnji mesec sem sam preizkusil to noro doživetje in povem vam, da sva oba več kot uživala. Zip line v tandemu je bilo doživetje, ki nama bo za vedno ostalo v spominu.

Zjutraj sva se odpravila od doma in se odpravila proti Planici. Ko sva prišla do tja, so naju že čakali inštruktorji, ki so nama razložili vse podrobnosti, ki so pomembne pred, med in po zip line spustu. Nadeli so nama vso varnostno opremo, katere glavni del je čelada in pa dve močni jekleni vrvi s katerima so naju nato privezali na glavno jeklenico, po kateri sva se nato spuščala celo uro.

Uživala sva v čudovitem pogledu na neokrnjeno naravo in nad družbo ptic, ki naju je spremljala. Moja draga je večkrat vmes tudi zacvilila, vendar ne preveč, ravno toliko, da sva se oba ob tem še bolj zabavala. Ta zip line spust je nekaj, kar nama bo zagotovo celo življenje ostalo v spominu, zato ga priporočam prav vsakomur, tudi tistim, ki jim sicer adrenalinska doživetja sploh niso všeč.

Pravi adrenalinski odvisneži se morate odločiti za 3 urni spust z vrha Kanina, preko Kaninskega pogorja in doline Krnice. Pri tem spustu boste doživeli hitrost tudi do 60 km/h, za razliko od spusta preko planiške velikanke, kjer se doseže hitrost zgolj do 40 km/h. Oba zip line spusta pa sta zagotovo vredna svojega denarja.


© Optimizacija spletnih strani    O nas | Sodelovanje | Piškotki | Splošni pogoji