Spletne storitve po nizki ceni

Registracija domene

Domene, spletna gostovanja in vse ostale spletne storitve so na voljo na spletni strani Domenca.com. Gre za odličnega slovenskega ponudnika spletnih storitev, ki slovi po zanesljivih storitvah, prijaznosti, dostopnosti in zelo nizkih cenah. Še posebej pa so znani po tem, da nenehno ponujajo tudi posebne akcijske cene, ki že tako nizke cene za domene in spletno gostovanje še dodatno znižajo. Tako so pravi naslov za vse, ki bi radi imeli svojo lastno spletno stran, saj te ni možno imeti brez zakupa spletnega gostovanja in domene oziroma spletnega url naslova.

Koliko sploh stanejo domene?

Če nimate niti približne predstave, koliko stanejo spletne domene, potem verjetno tudi ne veste, kakšen je postopek zakupa oziroma registracije. Ta je zelo enostaven in v resnici vam o njem ni treba vedeti veliko, a o tem več v nadaljevanju članka. Za začetek je pomembno le, da veste, da se običajno domene registrirajo za eno leto, po tem obdobju pa je treba zakup domene podaljšati, če želimo, da ta še naprej ostane v naši lasti.

Pretekle domene gredo namreč nazaj na prosti trg, kar pomeni, da jih lahko zakupi kdorkoli in ne le vi. Cena domene je sicer zelo nizka, zato predstavlja minimalen strošek, ki si ga lahko privošči prav vsak, zaradi česar bi bilo nesmiselno, da je ne podaljšate v roku, če jo nameravate še naprej uporabljati.

Kako poteka registracija URL naslova?

Registracija domene poteka tako, da obiščete spletno stran ponudnika spletnih storitev in sledite navodilom, ki so zelo jasna in preprosta. V iskalnik na spletni strani vpišete ime domene, ki ga želite, ter tako preverite, ali je sploh še prosta. To pomeni, da je ni še izbral nihče drug in da jo tako lahko kupite oziroma registrirate vi. Nato v obrazec vnesete še svoje podatke in zaključite postopek. po plačilu računa bo izbran url naslov postal vaš za enoletno uporabo, kar pomeni, da lahko nanj postavite svojo spletno stran.

V ta namen potrebujete še spletno gostovanje, ki ga prav tako lahko zakupite na spletni strani ponudnika spletnih storitev. Ob tem pa ne pozabite preveriti, če ob zakupu domene in gostovanja naenkrat dobite kakšen popust ali posebno ugodnost.


© Optimizacija spletnih strani    O nas | Sodelovanje | Piškotki | Splošni pogoji