Potratna potica

Slaščičarna Pika Nogavička peče potratne potice. Potratne potice se imenujejo zato, ker zraven tradicionalnega orehovega polnila vsebujejo tudi skutino polnilo ter bel in čokoladen biskvit. V slaščičarni Pika Nogavička pečejo potratne potice po recepturi, ki je res potratna 🙂

Za izdelavo potratne potice potrebujemo: testo in orehovo polnilo, skutino polnilo, bel in čokoladni biskvit.  Testo se dela z moko, mlekom, jajci (rumenjak), kvas, sladkor. Orehovo polnilo pa se pripravlja iz orehov, mleka, sladkorja, beljakov, kislo smetano, limono in rumom. Skutino  polnilo pa se pripravlja iz skute, kisle smetane, jajc, sladkorja, vanilin sladkorja. Bel biskvit vsebuje: jajca, sladkori in moko. Črnemu bisvitu dodamo kakav. Potratne potice se  polnijo po plasteh tako, in sicer tako: testo, skutino polnilo, orehovo polnilo, bel biskvit, orehovo polnilo, skutino polnilo, čokoladni biskvit, skutino polnilo, orehovo polnilo, pokrijemo s testom.

Kupci so dobro sprejeli potratno potico, ker zelo sočna, bogatega okusa in pisanega videza.  Slaščičarna Pika Nogavička vam priporoča, da jo poskusite ali sami naredite potratno potico. V slaščičarni Pika Nogavička je potratna potica vedno na zalogi. Za praznike kot so Božič in velika noč pa priporočamo naročila, ker so naše kapacitete omejene, kajti naša proizvodnja  je ročna. Slaščičarna Pika Nogavička se priporoča, da tudi vi poskusite našo potratno potico. Naročite pa lahko tudi poročno torto.


© Optimizacija spletnih strani    O nas | Sodelovanje | Piškotki | Splošni pogoji