Poceni pasja hrana

V kolikor je pasja hrana zelo poceni, za to verjetno obstaja tudi kakšen poseben razlog. Tisti proizvajalec, pri katerem je pasja hrana nekajkrat dražja, pa ima najverjetneje tudi svoj razlog. Drugače pa velja, da poceni pasja hrana najpogosteje vsebuje bolj mastne mesne dele in tudi tiste dele, ki jih ima sicer rad, vendar pa zanj niso ravno preveč zdrave.Psi

Ste vedeli, da imajo lahko psi tudi dieto, ki jo je potrebno redno imeti za svojega psa, če je to nujno potrebno, saj drugače lahko pride do kakšnih bolezni, sploh, ko je pes še mladič.

Podobno je tudi s hrano za ljudi, cenejša kot je, bolj je ljudem všeč, vendar pa je popolnoma nezdrava. Zato je bolje, da prav zelo poceni pasja hrana ostane v trgovini in psu kupimo vsaj nekoliko bolj zdravo, ki ima seveda tudi nekoliko višjo ceno, ni pa nujno, da je res zelo draga pasja hrana, obstaja tudi neka srednja cena, ki je neko najboljše razmerje med kvaliteto in ceno. Velika je tudi možnost, da vaš pes te hrane ne bo hotel uživati. Vendar nič ne skrbite, to je le zaradi tega, ker je takšna pasja hrana dosti bolj kvalitetna in ne vsebuje veliko soli, ki jo psi obožujejo. Lahko poizkusite več različne kvalitetne pasje hrane, dokler ne najdete takšne, ki bo vašemu psu ustrezala. Če imate svojega hišnega ljubljenčka radi, boste to zagotovo poizkusili, saj bo pes tako bolj zdrav in tudi bolj razigran.


© Optimizacija spletnih strani    O nas | Sodelovanje | Piškotki | Splošni pogoji