Piškoti iz kozarca, ki se jim ni moč upreti

piškoti iz kozarcaVerjamem, da je v vsakemu izmed nas nekaj sladkosneda. Da se sprehajamo med policami v trgovini in z velikimi očmi gledamo vse te piškote, kekse, tortice in roladice, ki čakajo na nas na trgovinskih policah. Pa vendarle se moramo velikokrat mamljivim sladicam upreti. Bodisi zaradi cene bodisi zaradi zdravja. Ne glede na to kakšen razlog imamo, zdaj obstaja rešitev, ko se nam ne bo več treba upirati sladicam. Privoščite si piškote iz kozarca.

To so piškoti pripravljeni iz sestavin, ki so predhodno zapakirane v velikem steklenem kozarcu. Sestavine v kozarcu so zložene po plasteh tako, da lahko vidimo za kakšne sestavine gre. Ker gre po večini za sestavine različnih barv in oblik, kozarček zgleda zelo zabavno in pisano. Katere sestavine bomo izbrali je seveda odvisno od okusa posameznika. Sestavimo jih lahko tudi iz popolnoma naravnih sestavin, ki ne vsebujejo številnih konzervansov in drugih emulgatorjev. Torej dobimo povsem zdrave piškote, katere brez slabe vesti prigriznemo kadarkoli v dnevu. Izbiramo lahko med različnimi vrstami in okusi piškotov iz kozarca. Ljubitelji čokolade si tako lahko privoščite čokoladne piškote ali cookije, ljubitelji kokosa si pripravite kokosove poljubčke, tisti, ki imate radi lešnike pa boste posegli po nougat piškotih. Vrst in okusov je ogromno, prav tako pa je priprava zelo enostavna.

Piškote iz kozarca pripravimo tako, da sestavine v kozarcu stresemo v veliko skledo. Kot nam zapoveduje recept, dodamo še nekaj masla in jajc nato pa vse skupaj premešamo, razvaljamo, oblikujemo v manjše kroglice ter spečemo v pečici. Poleg tega bomo za peko teh slastnih piškotov porabili veliko manj časa kot sicer. Pozabite na tehtanje sestavin in računanje koliko moke moramo uporabiti za določeno število piškotov. V kozarcu so sestavine že predhodno izmerjene in stehtane. Vaša naloga je le, da se zabavate ob pripravi in uživate ob slastnem prigrizku.

So se vam vsaj malo pocedile sline? Vam je kaj zakrulilo v trebuščku? Mislim, da je skrajni čas, da si privoščite piškote iz kozarca.


© Optimizacija spletnih strani    O nas | Sodelovanje | Piškotki | Splošni pogoji