Nepogrešljive stvari v vsakem domu

moderna-vrata

Si predstavljate življenje brez bele tehnike, ali pa mogoče brez vrat ali celo oken? To je nekaj od opreme katere se nam zdi že samo po sebi normalno, da ima take stvari vsaka hiša.

Ampak kaj če vam bi nekatere od teh stvari vzeli, si sploh predstavljate življenje brez njih? Če bi vam vzeli kvalitetna notranja vrata vzeli vam bi verjetno še bilo vseeno, ampak kaj bi se zgodilo če bi vam vzeli vhodna vrata? Bi si upali čez noč zatisniti očesa in brez skrbi se naspati, ali bi nekako poskrbeli za varnost? Mogoče, če bi bil svet brez oken, kako bi živeli? Poleti ne bi bil tako velik problem, mogoče manjši zaradi zunanjih vsiljivcev, kako pa bi preživeli zimski mraz življenje brez vsakdanjih stvari? Bilo bi težje, kot si morda mislite.

Brez elektrike

Življenje brez električne energije pa je tudi težje, kot si morda mislite. Nekateri bi ostali brez kurjave, toplih obrokov, čistega perila,… drugi samo brez kurjave in tople vode. Vse je odvisno od položaja in opreme, ki jo imate v vašem stanovanju, zato je včasih bolje imeti manj napredno tehnologijo in s tem ob izpadu elektrike ne bomo prikrajšani toplega obroka in tople vode. Ob izpadu elektrike ostanemo tudi brez kakršnekoli mobilne, televizijske in druge zabave povezane z elektriko. To pomeni, da če nimamo drugih dejavnosti, ki jih lahko počnemo izven našega doma nam bo verjetno dolgčas. Hitro se lahko izgubimo z branjem knjig, kjer čas miniva tako hitro, da se v njem kar izgubimo, mogoče se bomo tako zatopili v branje knjiga da sploh ne bomo opazili, da je med našim branjem električna energija ponovno prišla v naše stanovanje.
Brez električne energije lahko čas preživimo tudi v prijateljskem krogu ob svečah in dobri družabni igri. Tudi če nimamo družabnih iger, se lahko z prijatelji zamotimo tudi na drugačen način ali z igramo z senco ki se jo lahko igramo s preprostimi svečami.


© Optimizacija spletnih strani    O nas | Sodelovanje | Piškotki | Splošni pogoji