Last minute potovanja iz Ljubljane so cenejša, a vseeno dražja

Dopust v Keniji

Ljudje vedno pogosteje potujejo, na kar so se prilagodile tudi države z več letališči. Seveda pa vsa letališča niso enako velika in temu primerno se tudi oblikujejo cene letalskih prevozov, kar lahko počitnice zelo na hitro podraži, pa čeprav je bila narejena last minute rezervacija. Praviloma je sicer tako, da last minute potovanja vključujejo tudi letalske prevoze in kdor ne naredi povsem hitrega izračuna za odhod iz letališč v sosednjih večjih državah, bo po vsej verjetnosti potovanje preplačal.

Če se tako odločite za last minute iz Ljubljane, ker je pač dostop na letališče hiter, ker lahko prosite svoje prijatelje ali družino, da vas peljejo na letališče, da ni treba plačevati parkirnega prostora na letališču, za kar se tudi porabi kar nekaj denarja, prav tako pa je tako blizu od vseh krajev po Sloveniji, da se tudi ne porabi ur in ur za dostop na letališče. Kljub vsem prednostim pa ima last minute iz Ljubljane veliko slabost, to je višja vrednost, zato se vedno več ljudi raje odloči za last minute z odhodom iz letališč v sosednjih državah.

Edino, kar pa je vseeno treba preračunati pri odhodih iz tujih letališč, pa je to, ali je razlika v ceni med last minute ponudbo odhoda iz domačega in tujega letališča takšna, da se pokrijejo stroški goriva, cestnin, parkirišča, amortizacije vozila in vsekakor tudi časa, ki ima še največjo vrednost. V kolikor se po vseh preračunih splača rezervirati last minute počitnice z odhodom iz tujega letališča, potem se je vsekakor smotrno odločiti za to, kar se v večini primerov vsekakor splača.


© Optimizacija spletnih strani    O nas | Sodelovanje | Piškotki | Splošni pogoji