Kdo so kupci dildotov

Dildo je erotični pripomoček, ki je namenjen ženskam za zadovoljevanje spolnih potreb. Tako bi marsikdo na zgornje vprašanje, odgovoril, da so to ženske, ki si želijo spolne potešitve. Tako, da je splošno naivno mnenje, da tovrstne erotične pripomočke kupujejo le ženske.

Steklen dildo sparkleDildo pa sicer kupijo tako ženske, kot tudi moški, ki ga svoji ženski partnerici kupi za čas, ko njega ni doma. Ker pa poznamo tudi dvojni dildo, pa si lahko partnerja oziroma partnerici dildo kupita tudi za užitke, ki jih doživljata hkrati. Po nekaterih podatkih pa dildote kupujejo tudi istospolno usmerjene osebe, se pravi da jih kupujejo tudi moški. Dildoti in tudi vibratorji so priljubljeni tudi kot šaljiva in manj šaljiva darila ob porokah, dekliščinah, fantovščinah, okroglih obletnicah in tudi ob upokojitvi.

Če pa ugotavljamo, ali dildo kupujejo starejši, ali predvsem mlajši, pa je odgovor zelo težko podati. Veliko ljudi dildo in tudi druge pripomočke namreč kupi na spletu, kjer je zagotovljena popolna anonimnost in se torej starost ne vidi. Če se starejši odločijo za nakup dildota bodo raje posegli po klasičnih erotičnih trgovinah, saj niso toliko vešči spletnega nakupovanja in zato se raje odpravijo na točno določeno prodajno mesto, kjer jim lahko izkušeni trgovci pomagajo pri nakupu tovrstnih izdelkov za popestritev spolnega življenja tudi v nekoliko kasnejših letih življenja. Seveda pa so te erotični pripomočki izjemno uporabni pri starejših, saj je splošno znano, da z leti uplahni spolna moč moškega. Upad želje po spolnosti upade tudi pri ženskah vendar pa je pri moških lahko toliko bolj moteč. V tem primeru se dildo smatra kot nepogrešljiv pripomoček.


© Optimizacija spletnih strani    O nas | Sodelovanje | Piškotki | Splošni pogoji