Katere vrste krožnih žag obstajajo?

Namizna krožna žaga za les

Tako kot pri mnogih stvareh, je tudi tu, ko imamo v mislih vprašanje, kaj je krožna žaga in koliko vrst te žage obstaja. Krožna žaga je v prvi vrsti zelo priročno orodje, ko govorimo o ročni izvedbi tega orodja, saj je izredno lahko in enostavno za uporabo, še posebej v zadnjem času, ko je v uporabi akumulatorska krožna žaga.

Sicer pa to orodje obstaja v izvedbi za rezanje kamna, kovine, železa in lesa. Krožna žaga za les, ki jo ponuja podjetje Metal Mikulič, je krožna žaga C6SS Hitachi in ki jo pri tem podjetju dobite za zgolj 97,54 EUR, za kolikor jo to podjetje v tem trenutku ponuja po akcijski ceni. Ta krožna žaga za les ima moč 1.050 W, 5.500 vrtljajev na minuto, 165 mm premer lista, pri 90° ima maksimalno globino razreza 57 mm ter pri 45° ima maksimalno globino razreza 38 mm in je težka zgolj 3,2 kg.

Zagotovo je zato ta krožna žaga prava odločitev za vsakogar, ki si želi opravljati delo profesionalno, kot tudi za vse tiste, ki zgolj za hobi v prostem času v svoji domači delavnici naredite to ali ono stvar. Pri podjetju Metal Mikulič bodo veseli vašega obiska in tudi vi boste več kot navdušeni z njihovim strokovnim ter vrhunsko usposobljenim osebjem. Vsi zaposleni v tem podjetju vas bodo prijazno sprejeli in vam ponudili vso pomoč, ki jo boste potrebovali, bodisi pri sami odločitvi kaj kupiti, kot pri samih navodilih za uporabo kateregakoli orodja oz. izdelka iz njihove ponudbe in ne nazadnje tudi pri samem končnem nakupu.


© Optimizacija spletnih strani    O nas | Sodelovanje | Piškotki | Splošni pogoji