Kako poteka izposoja avtomobila v Sloveniji?

agio3

Slovenski trg je glede izposoje popolnoma enak kot v drugih državah. Imamo namreč ponudnike, pri katerih je možna res zelo kvalitetna izposoja avtomobila, prav tako pa ponudnike, kjer izposoja avtomobila ni najbolj kvalitetna oz. imate lahko slabše izkušnje. Izposoja avta v Sloveniji je prav tako precej podobna kot v ostalih državah, torej povsod velja načelo, da morate paziti pri najemu in kaj najemna pogodba vključuje. Vsekakor naj bo izposoja avta v Sloveniji pogojena v prvi vrsti vašim potrebam.

Nikakor se pri nobenem ponudniku ne pustite pregovoriti za avto, ki ga ne potrebujete oz. ni v rangu vaših želja. Velikokrat se lahko namreč srečate s tem, da vam bo podjetnik, pri katerem je izposoja avtomobila možna, na vsak način skušal dati v najem drugačno vozilo, kot si sami želite in to ravno zato, ker v danem momentu nima na voljo vozila, kot si ga želite. Vse lepo in prav, ampak le v primeru, da vam zaradi tega morebiti ne dvigne cene. Kaj vam pomaga neko zelo luksuzno vozilo, če ga nikakor ne potrebujete, prav tako pa tudi ne potrebujete vse opreme, ki je na voljo. Zavedajte se, da bo izposoja avtomobila dražja, če bo vozilo bolj luksuzno. Če tega ne potrebujete, se nikakor ne odločite zanj.

Kar pa se tiče zavarovanja, pa se zavedajte, da je najdražje zavarovanje tisto, ki ga nimate. Kaj vam pomaga, če ste plačali zavarovanje za na primer 5 škodnih dogodkov, ker ne želite, da bi bila izposoja avtomobila tako draga, na koncu pa za tistega, ki se vam je pripetil, zavarovanja nimate? Bolje da ne razmišljamo o stroških, zato se res raje odločite za najbolj primerno zavarovanje.

 


© Optimizacija spletnih strani    O nas | Sodelovanje | Piškotki | Splošni pogoji