Jezikovna šola Lingula

Učenje vsaj enega tujega jezika je v današnjem času nuja. Najpogosteje se v šolah po svetu poučuje kot tuj jezik angleščina, ki ima izjemno pomembno vlogo za sporazumevanje v mednarodnem okviru. V današnjem času se vse bolj poudarja pomembnost učenja tujega jezika čim bolj zgodaj v otroštvu. Jezikovni tečaji se izvajajo že za zelo majhne otroke vse od 3 mesecev naprej.Jezikovne tečaje ponuja tudi jezikovna šola Lingula. Obiščite jo na spletnem naslovu http://www.jezikovna-sola.com/.

Za otroke se izvajajo predvsem skozi igro, saj le z igrivostjo lahko pretegnemo majhnega otroka k učenju jezika. Najpogosteje se otroci v vrtcih seznanijo z angleščino, v obmejnih območjih pa tudi z jeziki sosednjih držav. Znanje čim več tujih jezikov je dobra naložba za prihodnost. Jezikovni tečaji se izvajajo tudi za pridobitev številnih certifikatov, ki jih zahtevajo šole oz. univerze ter delodajalci v primeru zaposlitve v tujini.

Številne jezikovne šole organizirajo jezikovne tečaje tudi v tujih državah. V večini primerov gre za države, v katerih se določen jezik dejansko uporablja oz. je materin jezik govorcev. Sestavni deli jezikovnih tečajev so govorjenje, poslušanje ter branje. Učitelji pri delu uporabljajo tudi razne zvočne ter video posnetke.


© Optimizacija spletnih strani    O nas | Sodelovanje | Piškotki | Splošni pogoji