Izbira prave garderobne omare za vaš dom

Garderobna omara

Vsakdo od nas ima v svojem stanovanju vsaj eno garderobno omaro, velikost le-te pa je odvisna od velikosti našega doma.

V manjšem stanovanju navadno izberemo garderobne omare, katere zasedejo celotno steno. Le-te omogočajo boljšo izrabo prostora. V večjih stanovanjih pa si ljudje privoščijo, kar sobo v katero lahko vstopijo in le ta pa predstavlja njihovo garderobno omaro, ki je običajno povezana s spalnico.

Moderne garderobne omare

Garderobna omara, katere vrata so kombinacija z lesa in ogledal, da sobi moderen izgled in zaradi le tega izstopa, ter tako postane ključna točka v prostoru. V primeru, da ne želimo, da le ta predstavlja ključno točko našega prostora naredimo vgradnjo omaro, ki je v barvi drugih sten v prostoru. Drug način pa je uporaba laminatnih površin, ki prav tako ustvarijo moderen videz. Možna je preprosta menjava površin po ugodni ceni. V sobah nam pogosto primanjkuje svetlobe, zato lahko lesena vrata garderobne omare zamenjamo z ogledali. Ta prostor osvetlijo saj odbijejo svetlobo po preostalem prostoru, kjer le-te primanjkuje.  Najbolj moderen in predvsem zanimiv izgled omare pa je, da tradicionalna vrata zamenjamo s steklenimi površinami, tako imamo vpogled v notranjost brez, da bi jo odprli.

Kako pa je z omarami v manjših stanovanji

V manjših stanovanjih so praktične predvsem vgradne omare z drsnimi vrati, s katerimi prihranimo prostor hkrati pa so enostavne za uporabo. Uporabimo pa lahko tudi delitveno omaro, ki ločuje dva prostora na najej pa uporabimo drsna vrata, s katerimi prihranimo še dodaten prostor. Zanimivo in praktično pa je če v omaro vstavimo obešalnike, kateri nam omogočajo lažji dostop do oblačil. Najcenejša alternativa je vgradnja polic na steno ki jo zakrijemo z zaveso, in tako postane omara v katero lahko vstopimo, hkrati pa je pa predstavlja tudi odlično alternativo garderobni omari.


© Optimizacija spletnih strani    O nas | Sodelovanje | Piškotki | Splošni pogoji