Športna trgovina Hervis Maribor

Športnikom in rekreativcem, tako mladim kot starim, ni potrebno več skrbeti za ustrezno obutev, oblačila in pripomočke za katerokoli vrsto športa. Specializirana trgovina Hervis Maribor nam nudi prav vse, kar potrebujemo za posamezen šport ali rekreacijo.

Hervis Maribor je ena izmed številnih Hervisovih trgovin v Sloveniji, ki tržijo kvalitetno opremo za šport in prosti čas. Spletno trgovino Hervis Maribor, ki trži vrsto znanih kvalitetnih blagovnih znamk, kot so Adidas, Nike, Puma, Fischer in še mnoge druge, lahko obiščete tudi na naslovu http://www.europark.si/si/hervis-maribor. V trgovini nudijo oblačila, obutev ter pripomočke za šport in rekreacijo, od športnih torb, smuči, sani, loparjev, do zahtevnih fitnes naprav, to vse pa seveda po konkurenčnih cenah. Mnogo kupcev se dostikrat ne more odločiti, katero vrsto obutve, obleke ali pripomočkov za šport bi kupilo, vendar v Hervis Maribor to ni nikakršen problem, saj imajo prijazne prodajalce s strokovnim znanjem, ki so nam vsak trenutek pripravljeni pomagati in svetovati pri nakupih.

Pestra in kvalitetna ponudba, ki jo premore Hervis Maribor, nas bo prav zagotovo navdušila. Še tako zahteven kupec v  trgovini Hervis Maribor najde zase in za svoje najbližje vse kar potrebujejo za šport in prosti čas.


© Optimizacija spletnih strani    O nas | Sodelovanje | Piškotki | Splošni pogoji