Cena erotičnih iger

Erotične igre - Poredni zajček

Če ugotavljamo, koliko erotične igre, ki jih uporabljamo za popestritev romantičnih trenutkov  stanejo, je najlažje, da ceno poiščemo na spletu. Sicer jo lahko poiščemo tudi v klasičnih trgovinah z erotičnimi pripomočki, pa vendar bomo za to potrebovali bistveno več časa. V spletnih trgovinah pa lahko najdete tudi cene  za druge izdelke kot so: vibratorji, najlonke, dildoti, analni čepi, erotični kostumi in drugi izdelki.

Če torej v enega od spletnih iskalnikov vpišemo besedno zvezo erotične igre, bomo kaj hitro ugotovili, da lahko stanejo od 7 evrov pa vse do 50 evrov. Kakšne erotične igre bomo kupili ter za kakšno ceno pa je prepuščeno le nam. Erotične igre se med seboj močno razlikujejo, saj imajo proizvajalci nešteto idej in bujno domišljijo, ki nam uporabnikom še kako pride prav, ko si želimo popestriti posteljne aktivnost. Da ne bo postalo dolgčas vam priporočamo, da si za začetek omislite najpreprostejšo erotično igro s kockami, na katerih so narisane ljubezenske poze, napisane lokacije kjer morate opraviti svojo »aktivnost« ali pa je opisano dejanje, ki ga morate izvesti na partnerju. Kocke se uporabljajo samostojno, lahko pa dobite tudi dve erotični kocki v kompletu.

Naslednja vrsta klasične erotične igre so tudi igre s kartami, ki jih običajno uporabljamo v kombinaciji s kockami. Skoraj vedno delujejo po principu pri katerem vržete kocko nato pa vlečete ustrezno karto na kateri je opisano dejanje, ki ga morate izpolniti.
Če pa iščete računalniške igre, so te lahko brezplačne, če se odločite, da jih boste igrali na spletu. Za tovrstne igre pa lahko odštejete tudi pošteno količino denarja, saj je vse odvisno od vaših želja in nivoja kvalitete same igre.


© Optimizacija spletnih strani    O nas | Sodelovanje | Piškotki | Splošni pogoji