Mobilne hišice so nameščene ob morju. Bi bil dober dopust?

mobilne hiške

Ko si tisti teden ali pa morda štirinajst dni v letu privoščimo dopust, si zagotovo želimo, da bi bil ta dopust res sanjski, da bi se lahko odpočili in res dobro počutili in se naužili življenja. Zagotovo si nihče ne želi katastrofe od dopusta, prav tako pa tudi samo povprečni dopust ni tisto čisto pravo. Je sicer bolje kot katastrofa, vendar pa še vedno ne tisto čisto pravo. Kako pa je lahko dopust odličen? Ste pomislili na mobilne hišice, ki omogočajo udobje doma v naravi, vse je pri roki, pa še vedno dovolj prostora in tudi dovolj prostora pred hišico za uživanje v jutranji kavici. Kaj pa pravite na mobilne hišice tik ob morju? Zagotovo ni nora ideja, temveč je res odlična.

 

Mobilne hišice tik ob morju omogočajo tudi otrokom največje možno doživetje

Imate otroke, ki so ravno toliko stari, da si želijo cele dneve  preživeti v morju ali pa se vsaj igrati tik ob morju, vi pa bi morali biti ob njih? Cele dneve biti na plaži tudi ni enostavno, saj je treba otrokom tudi pripraviti hrano, česar pa na plaži ni mogoče. Ste razmišljali, da bi mobilne hišice rešile te težave, saj so praviloma nameščene čisto ob plaži, otroka vidite čisto ves čas, vam pa ni treba celih dni prebiti na plaži, po možnosti celo na soncu?

Mobilne hišice imajo sicer ogromno povpraševanja, torej je treba rezervacijo opraviti kar precej zgodaj v letu, če si želite zagotoviti najboljšo lokacijo. Seveda morate biti pripravljeni na dan odšteti za mobilne hišice nekaj evrov več ravno zaradi lokacije, ampak tako bi bilo v vsakem primeru, ko bi bili čisto na plaži. Tudi prostor za šotor je na tej lokaciji dražji, ampak za mlade starše je to vsekakor najboljša odločitev za dopust, saj le tako lahko pričakujejo, da si bodo lahko odpočili na težko pričakovanem dopustu.


O nas | Sodelujemo | Spletni piškotki | Splošni pogoji
Optimizacija spletnih strani. Vse pravice pridržane.