Domače in odlično zelišče iz podjetja Malinca

Semena črne kumine

V Sloveniji semena črne kumine mnogi sadijo kar na domačem vrtu, tisti kateri pa te možnosti nimamo, jo pa lahko dobimo preko spletne strani podjetja Malinca, to je  www.malinca.si, kjer ta semena podjetje ponuja po izredno ugodni ceni. Semena črne kumine so zelo uporabna v boju proti raku, namreč dokazano je bilo, da določene sestavine, ki jih semena črne kumine vsebujejo uspešno zavirajo razne vrste raka. Ravno zato smo lahko zelo veseli, da pri nas obstaja Malinca, saj pri njih ne dobimo le navedenega izdelka, temveč za nas poskrbijo tudi z drugimi zdravimi izdelki. Velik poudarek v tem podjetju dajo namreč na zdravo prehrano in tudi na ekološko pridelano. Pa zato niti ni treba odšteti ne vem kako veliko denarja, saj je njihova ponudba prilagojena vsakemu žepu.

Znanstveniki iz Maroka so tako za semena črne kumine ugotovili, da olje, ki se ga pridobiva iz teh semen, uspešno ustavlja rast večine tumorskih celic. S poskusom razsoja metastaz so ugotovili, da je olje, ki so ga dobili iz semena črne kumine, uspešno preprečilo razvoj metastaz v človeških jetrih. V ZDA so na osnovi znanstvenih raziskav odobrili uporabo olja iz semena črne kumine za preprečevanje neželenih učinkov kemoterapije in prav tako uporabo pri zdravljenju vseh vrst raka. Znanstveniki so dokazali tudi, da semena črne kumine oz. olje narejeno iz njih odlično pomaga tudi pri zdravljenju sladkorne bolezni, da niža nivo holesterola, ščiti ledvica, srce in ožilje.

Če imamo pri nas to podjetje, vsekakor predlagam, da izkoristite vse prednosti, ki jih semena črne kumine ponujajo in to po povsem dostopnih cenah in tudi na povsem enostaven način omenjenega podjetja iz Velenja.


O nas | Sodelujemo | Spletni piškotki | Splošni pogoji
Optimizacija spletnih strani. Vse pravice pridržane.